Trabzon’un önemli kuruluşu Çamburnu tersanesine ziyaret

Trabzon’un önemli kuruluşu Çamburnu tersanesine ziyaret
  • Haber
  • 14 Kasım 2020 18:48
  • A+
    A-
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ

tha – Trabzon Valisi İsmail Ustağolu, beraberinde Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu ile Çamburnu Tersane alanını ziyaret ederek, gemi imalatı sektörüyle ilgili bilgi aldı.

Sürmene Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya ve diğer ilgililerin de yer aldığı ziyarette Başaran Gemi Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Rıfkı Başaran’la görüşen Vali Ustaoğlu’na yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verildi. Son olarak Romanya’ya ihracat yaptıklarını dile getiren Başaran, yürütülen diğer faaliyetleri de anlattı.

REKLAM ALANI

Vali Ustaoğlu, gemi imalat sektörünün Trabzon’un önemli sanayi kollarından biri olduğunu belirterek, ihracat yapılarak ülke ekonomisine sağlanan katkının da dikkat çekici olduğunu vurguladı. Ustaoğlu, üreten, istihdam sağlayan, ihracat yapan işadamlarına teşekkür etti.

Reklam